Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op vrijdag 19-12-2014 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
De dag begint bewolkt vanochtend zijn er perioden met (lichte)regen. Daarbij waait een matige tot vrij krachtige westelijke wind. Deze is vlagerig en soms komen windstoten voor. Later vanochtend draait de wind naar west tot noordwest en neemt dan in kracht af en wordt matig. Het wordt dan ook droger. Vanmiddag klaart het op en komt de zon geregeld door. Het blijft dan zo goed als droog. De temperatuur daalt gedurende de dag van 12 graden naar een graad of 8 aan het eind van de dag.

Vanavond en komende nacht komen er geleidelijk meer wolkenvelden maar blijft het droog. De west tot zuidwesten wind trekt weer aan en wordt vrij krachtig Het koelt af naar een graad of 5.

KOMENDE DAGEN:
Zaterdag waait het soms nog stevig. Naast wolkenvelden zijn er ook zijn er perioden met zon. In de loop van de ochtend is het droog maar 's middags vallen er paar buien. Tijdens buien kunnen (zware)windstoten voorkomen. Het kwik loopt op naar 8 9 graden. Zondag is het een stuk rustiger en blijft het droog. Verder overheersen wolkenvelden en wordt het bij een matige westen wind wordt het opnieuw 8 tot 9 graden. . Maandag wordt het weer wat zachter met een graad of 12. Het is opnieuw bewolkt en er valt van tijd tot tijd regen. Er waait een vrij krachtige zuidwesten wind.

Na maandag blijft het wisselvallig met veel bewolking en dagelijks enige regen of buien. Dinsdag wordt het 11 tot 12 graden en woensdag nog een graad of 10. Tijdens de kerstdagen wordt het op donderdag en vrijdag 8 tot 9 graden. Na de kerstdagen daalt de temperatuur verder.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Vrijdag 19-12-2014 - Lange termijn verwachting

Wisselvallig weer met soms vrij veel wind.

zazomadiwo
20
37
12
12
12
2010101010
9010909090
55772
88111110
WZWZWZWW
54544
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg