Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op woensdag 26-11-2014 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
De dag begint fris met in de ochtend eerst nog af en toe zon. Geleidelijk volgt er meer bewolking. Vanmiddag raakt het geheel bewolkt maar het blijft tot de avond droog. Bij een matige oosten wind wordt het 7 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt weer met vooral in de avond en begin van de nacht af en toe regen. Er waait een zwakke tot matige zuidoosten wind waarbij het afkoelt naar 5 6 graden.

KOMENDE DAGEN:
Donderdag begint de dag bewolkt en nevelig met vooral in de ochtend hier en daar (mot)regen. In de loop van de middag nog een buitje met daarachter vanuit het zuiden opklaringen die Gelderland tegen de avond bereiken. Het wordt 9 tot 11 graden bij een zwakke tot matige oosten wind. In de nacht naar vrijdag klaart het breed. Het koelt af naar 3 tot 5 graden. Vrijdag overdag en in het weekend schijnt de zon weer volop en blijft het droog. Wel kan er in het weekend in de nacht en ochtend sprake zijn van plaatselijk mist en nevel. Het wordt geleidelijk kouder met overdag op zaterdag een graad of 6 en zondag blijft het kwik steken bij maximaal 4 graden. In de nachten koelt het af tot rond of net iets onder het vriespunt. De wind is noordoostelijk en zwak tot matig.

Na het weekend voert een oost tot noordoosten wind droge maar ook koudere lucht aan. Het weerbeeld is overdag meest zonnig en neerslag wordt er niet verwacht. De middagtemperaturen komen uit tussen de 3 en 5 graden. In de nachten komt het tot lichte vorst.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Woensdag 26-11-2014 - Lange termijn verwachting

Droog en rustig weer met geleidelijk steeds meer zon. De temperaturen dalen in de nachten tot onder het vriespunt..

dovrzazoma
11
3
3
3
3
2030404040
4010101010
63200
109644
ZOOOOO
33323
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg