Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op maandag 04-05-2015 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanmiddag is er eerst nog vrij veel bewolking,maar vooral zal in de loop van de middag laat de zon zich wat vaker laten zien. De zuidwestelijke wind neemt af naar zwak en de temperatuur loopt op naar 19 tot 20 graden.

Vanavond is er eerst weinig verandering. Het is droog en rustig weer. Komende nacht neemt de bewolking toe en trekt er vanuit het zuidwesten buien over mogelijk met een klap onweer. Het blijft met 13 graden erg zacht.

KOMENDE DAGEN:
Dinsdag is er veel bewolking maar zal overdag de zon ook af en toe doorbreken. Er vallen enkele buien waarbij vooral in de middag kans is op enkele stevige exemplaren met kans op onweer. Tijdens de buien kunnen tevens ook hagel en windstoten voorkomen. De wind draait overdag naar zuidwestelijke richtingen en neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Het wordt een warme dag want voor de passage van het koufront loopt het kwik op naar 21 tot 22 graden. Na de passage zijn er vanuit het westen flinke opklaringen en koelt het af.

Woensdag is er een afwisseling van wolkenvelden en zon. Ook dan vallen er nog enkele buien maar deze zijn minder heftig dan op de dinsdag. De zuidwesten wind is matig tot vrij krachtig en tijdens buien komen windstoten voor. Het wordt maximaal 17 graden. Donderdag kan in de ochtend langs de oostgrens nog een spat regen vallen. De rest van de donderdag en ook vrijdag blijft het droog. Naast wolkenvelden schijnt de zon deze dagen ook geregeld, vooral op vrijdag is het zonnig.

In het weekend is er een afwisseling van zon, stapelwolken en op zaterdag een enkele bui. Zondag blijft het droog. Het wordt 15 tot 17 graden. Na het weekend geleidelijk warmer met maxima oplopend tot boven 20 graden.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

regio8 

zonneboilercentrum

flynth

 


 

Maandag 04-05-2015 - Lange termijn verwachting

Dinsdag en woensdag een grote kans op (onweers-)buien. Daarna een enkele bui en temperaturen rond de 18 graden.

diwodovrza
28
28
3
3
20
2050405040
9080201070
912999
2117171815
ZWZWWON
55433
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg