Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op donderdag 02-10-2014 om 18:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanavond en komende nacht is er weinig bewolking en ontstaat er nevel of komen mistbanken voor. Het koelt af naar circa 10 graden.

KOMENDE DAGEN:
Vrijdag begint grijs maar na het oplossen van de nevel of mist zijn er in de loop van de dag flinke zonnige perioden. Het blijft het droog. bij een zwakke tot matige zuid tot zuidoosten wind wordt het 21 tot 22 graden. Zaterdag verloopt zonnig maar later op de dag is er meer bewolking. Het blijft tot de avond droog. In de avond trekt er een storing vanuit het westen naar het oosten over het land. De regen verlaat zondagochtend de Achterhoek en volgen vanuit het westen opklaringen. Het wordt het een paar graden frisser want het kwik blijft bij een noordwesten wind overdag steken rond de 16 graden. Maandag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Het blijft droog en het wordt bij een matige zuid tot zuidoosten wind circa 17 graden. In de nacht naar dinsdag valt er een enkele bui en dinsdag overdag is er vrij veel bewolking en valt er later op de dag weer wat regen of een buitje. het wordt bij weinig zon en een matige zuiden wind maximaal 17 graden. Woensdag wordt de natste dag en valt er in de nacht en overdag regen of buien die meer dan 10 millimeter opleveren op de natste plekken. Bij een matige wind en de regen zal het fris aanvoelen bij een graad of 16. Vanaf donderdag weer oplopende temperaturen naar 19 graden eind volgende week. De kans op neerslag is dan ook klein en de wind blijft matig doorwaaien uit zuidelijke richtingen.

Volgend weerbericht om 00:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

Donderdag 02-10-2014 - Lange termijn verwachting

Eerst nog vrij rustig najaarsweer. Vanaf zondag overgang naar een wisselvalliger weertype met regen en lagere middagtemperaturen.

vrzazomadi
2
3
20
3
37
7060204030
1020701020
1111121112
2120161617
ZOZZOWNWZZ
23344
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg