Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op dinsdag 27-01-2015 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vandaag zijn er wolkenvelden maar is er geregeld wat zonneschijn. Lokaal kan er een bui vallen . Het wordt 7 tot 8 graden bij een zwakke tot matige west tot noordwesten wind.

Vanavond en komende nacht is het overwegend bewolkt. Het koelt af naar 2 3 graden. Tegen de ochtend kan er een drup regen vallen.

KOMENDE DAGEN:
Woensdag is het bewolkt en in de ochtend veelal droog maar in de loop van de middag gaat het regenen. De temperatuur loopt bij een matige tot vrij krachtige wind op naar circa 7 graden. In de nacht naar donderdag stroomt er koudere lucht binnen. het koelt daarbij af tot rond het vriespunt. Tevens trekt daarbij de wind aan. Donderdag is er veel bewolking en komt het kwik in de middag uit rond de 3 graden. Overdag vallen er een paar winterse buien. In de nacht naar vrijdag komt het tot lichte vorst. Vrijdag begin droog maar in de loop van de middag gaan er winterse buien vallen. In de avond uren kan er sneeuw vallen in Gelderland maar over het algemeen blijven de buien tot aan het weekend beperkt tot in het westen en noordwesten van het land. In het weekend weinig verandering in het weer. Ook dan in de nachten lichte vorst en overdag maxima van 3 tot 4 graden. Verder ook enige kans op sneeuw maar op veel plaatsen blijft het droog.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Dinsdag 27-01-2015 - Lange termijn verwachting

Wisselvallig en de eerste dagen vrij zacht. Vanaf woensdag kouder met in de nachten lichte vorst en kans op enkele winterse buien.

wodovrzazo
12
16
15
37
37
1010202020
9090202010
300-1-1
73433
ZZWZZWZZWZ
54333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg