Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op vrijdag 22-08-2014 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanmiddag zijn er wolkenvelden maar ook schijnt ook af en toe zon. In de loop van de middag volgen er vanuit het westen enkele buien. Tussen de buien door schijnt ook af en toe de zon. Bij een matige zuidwesten wind komt de middagtemperatuur uit op 18 graden.

Vanavond vallen er eerst nog enkele buien. Later op de avond nemen de buien geleidelijk af en klaart het op. Komende nacht zijn er brede opklaringen en blijfthet op de meeste plaatsen droog. Bij een zwakke zuidwesten wind koelt het af naar 9 graden.


KOMENDE DAGEN:
Zaterdag vallen er enkele buien met tussen de buien door schijnt ook de zon. Het wordt bij een matige west tot zuidwesten wind het 17 graden.

Zondag wordt het wat vriendelijker. Er is meer zon en het blijft het op een enkel buitje op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur komt uit op 18 tot 19 graden.

Na het weekend blijft de verwachting onzeker. Er zijn berekening dat het aanhoudend wisselvallig blijft met geregeld buien of enige tijd regen tot en met dinsdag. Vanaf woensdag komt van het westen uit een rug van hogedruk dichterbij met drogere dagen. Echter er zijn ook berekeningen dat het hoog het niet redt en het wisselvallig blijft. Het weerbeeld zal zijn dat naast wolkenvelden schijnt ook de zon geregeld. Het wordt minder fris met maxima oplopend naar rond de 20 graden of wat hoger. De komende dagen het weerbericht goed in de gaten houden om te zien hoe het weer zich gaat ontwikkelen.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

Vrijdag 22-08-2014 - Lange termijn verwachting

Wisselvallig en koel met middagtemperaturen van rond de 18 graden.

zazomadiwo
21
38
38
20
38
3050303030
9020505050
9101198
1819181820
WZWWZWZZWZWZW
43333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg