Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op zondag 01-03-2015 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanmiddag zijn er wolkenvelden maar schijnt de zon ook regelmatig. Wel kan er nog een enkele bui vallen. Bij een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind wordt het circa 10 graden.

Vanavond waait de wind nog stevig door en kunnen ook windstoten voorkomen. Vannacht neemt de wind weer wat in kracht af. Verder trekken er buien over de provincie. Het wordt niet kouder dan een graad of 4.

KOMENDE DAGEN:
Maandag is er een afwisseling van wolkenvelden en zonnige perioden. De dag door vallen er ook enkele regenbuien mogelijk met wat hagel. Het is met 7 tot 8 graden wat frisser en de west- tot zuidwesten wind is over het algemeen matig. Ook op dinsdag vallen nog enkele (winterse)buien. maar op woensdag overheersen de droge perioden. In de temperatuur verandert weinig. De dagen daarna blijft het licht wisselvallig met zowel zon als enkele buien. Overdag wordt het een graad of 9 op donderdag en vrijdag. In het volgend weekend komt de temperatuur weer in de dubbele cijfers. Eerst is er in de nachten lokaal lichte vorst mogelijk later lopen de minima weer op.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Zondag 01-03-2015 - Lange termijn verwachting

Wisselend bewolkt met zon afgewisseld door perioden met neerslag. Middagtemperaturen liggen rond de 8 graden en in de nachten als het opklaart koelt het af tot rond het vriespunt.

madiwodovr
20
23
38
38
20
3040404030
9080404030
41213
88778
WZWWZWWW
44444
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg