Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op vrijdag 27-03-2015 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Het is bewolkt en in de ochtend valt nu en dan regen of een bui. Vanmiddag wordt blijft het droog met later vanmiddag een paar opklaringen. Bij een matige noordwesten wind wordt het circa 9 graden.

Vanavond en komende nacht is het droog met afwisselend wolkenvelden en opklaringen. Er waait een zwakke westen wind waarbij het afkoelt tot dicht bij het vriespunt.

KOMENDE DAGEN:
Zaterdag begint rustig met een paar opklaringen en het is droog. In de loop ochtend trekt tevens de wind aan. 's middags is het eerst droog maar volgen later perioden met regen. Bij een matige zuiden wind wordt het 11 tot 12 graden. In de avond en de nacht naar zondag is het overwegend droog. Het koelt af tot rond de 9 graden. Zondag overdag trekt de westen wind verder aan. In de loop va de ochtend gaat het opnieuw regenen. Ook 's middags regent het waarbij het soms flink kan door plenzen. Bij een stevige westen wond wordt het een graad of 11.

Maandag zijn er wolkenvelden maar soms ook wat zon. Overdag blijft het overwegend droog en met 12 tot 13 graden wordt het iets warmer. Dinsdag en de dagen daarna houdt het wisselvallige weerbeeld aan met regelmatig buien en som veel wind. Af en toe komt de zon door en de maxima liggen overdag rond de 11 graden en in de nachten rond een graad of 5.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Vrijdag 27-03-2015 - Lange termijn verwachting

Wisselvallig weer met soms regen of enkele buien.

zazomadiwo
12
12
12
12
12
3030101010
9090909090
54664
121213118
WZWWWW
44333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg