Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op vrijdag 28-08-2015 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Wolkenvelden maar vanochtend plaats voor opklaringen en dan komt de zon er door. Vanmiddag zijn er wolkenvelden maar ook zonnige perioden. Het blijft droog en bij een overwegend zwakke zuidwesten wind wordt het rond de 21 graden.

Vanavond en de komende is er een afwisseling van wolkenvelden en brede opklaringen. Bij weinig wind koelt het af naar 12 graden.

KOMENDE DAGEN:
Zaterdag wordt het zonnig en blijft het overdag droog. Bij een matige (3 Bft) wordt het 24 tot 26 graden. In de nacht naar zondag valt er verspreid een regen- en onweersbuien. De minimumtemperatuur ligt rond de 17 graden. Zondagochtend is het eerst bewolkt met eerst nog een bui. In de loop van de ochtend is het droog en klaart het op. 's Middags zijn er wolkenvelden maar ook zonnige perioden. Bij een zwakke tot matige zuidwesten wind wordt het 28 tot lokaal 30 graden. Het zal drukkend warm aanvoelen. Het blijft ook in de avond mog lang aangenaam en droog. In de nacht naar maandag vallen er opnieuw (onweers)buien. Het is niet koud met een graad of 18 als minimumtemperatuur.

Maandag is het overdag zwaar bewolkt en vallen er de dag door buien. De zon zullen we niet of nauwelijks zien. Het wordt een graad of 25 graden. Dinsdag is het wisselend bewolkt en komt de zon er wat vaker bij. Het blijft op een enkele bui na droog. Verder wordt het koeler met maxima van 18 tot 20 graden.

Dinsdag begint de maand september. Er staat een noordwestelijke wind en dat maakt dat eerste septemberdagen koel zullen verlopen. Tot eind volgende week liggen de middagtemperaturen rond de 18 graden. In de nachten koelt het af naar 10 11 graden. Verder is er een afwisseling van wolkenvelden en zon. De kans op neerslag is deze dagen klein.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

regio8 

zonneboilercentrum

flynth

 


 

Vrijdag 28-08-2015 - Lange termijn verwachting

Temperaturen oplopend naar zomerse waarden en mogelijk tropische op zondag. Tevens een toenemende kans op onweer en vanaf dinsdag frisser.

zazomadiwo
3
20
20
37
3
5040204050
2080907020
1117161210
2429222019
ZZZWZWWNW
33344
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg