weerbericht

Opgesteld op 30-11-2022 om 12:00 uur.

KORTE TERMIJN:
Vanmiddag is er veel bewolking en zien we de zon niet of nauwelijks. Het blijft droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak. Het kwik loopt op naar circa 8 graden.

Vanavond en de komende nacht is het zwaarbewolkt. Daarbij ontstaat verspreid weer nevel of mist. Het koelt af naar 4 á 5 graden bij een zwakke noordoosten wind.

KOMENDE DAGEN:
Donderdag begint de dag begint met lokaal nevel of een mistbank. De rest van de dag is het bewolkt en komt de zon niet of nauwelijks door. Het blijft droog en de temperatuur loopt op naar circa 6 graden bij een zwakke noordoosten wind. In de nacht naar vrijdag zijn er wolkenvelden maar ook enkele opklaringen. Tijdens opklaringen koelt het af tot net boven het vriespunt. Vrijdag is er overdag bewolking maar breekt soms ook de zon door. Het blijft droog en bij een zwakke tot matige noordoosten wind wordt het 4 graden.

In het weekend wordt het kouder. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot rond het vriespunt. Overdag is het ook koud met maxima van een graad of 3. Daarbij is het meest bewolkt. In de nacht naar zondag komt het op meerdere plaatsen tot een graadje vorst. Zondag overdag blijft het fris met maxima van een graad of 3. Na het weekend lijkt het iets zachter te worden en neemt de kans op regen weer toe.

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

30 november 2022 - Lange termijn verwachting do vr za zo ma
Zonneschijn (%) 20 20 20 20 10
Neerslagkans (%) 10 10 10 10 30
Minimum temperatuur (°C) 3 1 0 -1 1
Maximum temperatuur (°C) 5 4 3 3 4
Windrichting NO NO NO NO O
Windkracht (Bft) 2 2 3 3 3