Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op woensdag 29-07-2015 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Het is vanmiddag is het wisselend bewolkt en vallen er verspreid een aantal buien met kans op onweer en mogelijk windstoten. Tussen de buien door schijnt de zon. In de namiddag neemt de buienactiviteit af. De westelijke wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig en de maximumtemperatuur wordt ongeveer 18 graden.

Vanavond is het overwegend droog. Komende nacht is het droog en zijn er enkele opklaringen. De wind waait uit west tot zuidwest en is zwak tot matig. Het koelt af naar circa 11 graden.

KOMENDE DAGEN:
Donderdag is het wisselend bewolkt en vallen er opnieuw enkele buien. Lokaal kan een bui gepaard gaan met een klap onweer. Tussen de buien door schijnt de zon geregeld. Het wordt bij een matige westen wind wordt het zo'n 19 graden. Vrijdag wordt een rustige dag. Het blijft droog en de zon schijnt geregeld al neemt later op de dag de bewolking wel wat toe. Het blijft droog en bij weinig wind uit het noorden wordt het 19 tot 20 graden.

In het weekend is het vrij zonnig met enkele (hogere)wolkenvelden. Zaterdag wordt het 22 tot 25 graden. Zondag wordt met een zuiden wind warmere lucht aangevoerd waardoor het kwik op zal lopen naar 25 tot 27 graden.

Maandag zonnig en wordt het op veel plaatsen tropisch warm met temperaturen van 30 graden. Ook dinsdag wordt mogelijk nog een tropische dag. Ook dan schijnt de zon geregeld al is er in de middag al wat meer bewolking en volgt er in namiddag of avond een enkele regen- of onweersbui. Na dinsdag wordt het minder warm met temperaturen tussen de 22 en 25 graden. De zon schijnt dan ook geregeld maar er valt soms ook een enkele bui.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

regio8 

zonneboilercentrum

flynth

 


 

Woensdag 29-07-2015 - Lange termijn verwachting

Overgang naar droog weer met zonnige perioden. Verder een flinke stijging van de temperatuur.

dovrzazoma
38
3
2
2
2
4050607060
9010101010
1110101215
1819222430
WNZWZZO
32333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg