Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op zaterdag 31-01-2015 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanmiddag zijn er wolkenvelden maar laat de zon zich ook nog geregeld zien. Er valt lokaal een enkele (winterse) buitje maar op veel plaatsen blijft het gewoon droog. Bij een veelal zwakke zuidwesten wind wordt het een graad of 4.

Vanavond en komende klaart het ook zo nu en dan op en blijft het zo goed als droog.. Er staat weinig wind waarbij het licht gaat vriezen.
mistbank ontstaan. Het gaat vannacht licht vriezen.

KOMENDE DAGEN:
Zondag laat overdag de zon zich zo nu en dan zien. De kans op een winterse bui in Gelderland is klein. Bij een wakke tot matige zuidwesten wind loopt de temperatuur op zo'n 4 5 graden. Maandag valt er soms een winterse bui, maar is er ook wat ruimte voor de zon. In de
nacht en ochtend vriest het een graadje, overdag wordt het 3 tot 4 graden. Dinsdag tot en met vrijdag blijft het overwegend droog. De zon komt geregeld door en de wind wordt vanaf woensdag noordoostelijk. Het wordt in de loop van de week wel een graadje kouder. Overdag komt het kwik met 1 2 graden wat lager uit en in het oosten van de provincie gaat het in de nacht een graad of 5 vriezen. Wel lijkt het er op dat deze koudere periode geen lang leven beschoren is. Het is nog ver weg maar ma het volgend weekend loopt de temperatuur weer op en neemt de kans op een winterse bui ook weer toe.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Zaterdag 31-01-2015 - Lange termijn verwachting

Licht winters weer, met overdag temperaturen enkele graden boven nul, 's nachts iets eronder. Later in de periode wat kouder.

zomadiwodo
22
16
37
37
3
2020201030
2060101010
-1-1-1-1-3
34311
ZWWZWNNO
33333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg