Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op woensdag 01-04-2015 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vandaag trekken er wolkenvelden over maar komt de zon ook af en toe door. Tevens trekken er zo nu en dan wat buienlijntjes over. Soms valt er een pittige bui en kan er ook hagel vallen. Er waait een matige tot vrij krachtige westelijke wind, maar tijdens buien komen windstoten voor tot 60 km/u. Het kwik loopt op naar 7 tot 8 graden.

Vanavond is het tijdelijk droog maar komende nacht wordt het regenachtig. De wind wordt noordwestelijk en matig. Het koelt af tot een graad of 4.

KOMENDE DAGEN:
Morgenochtend trekt de regen spoedig weg en blijft het de rest van de dag droog. De rest van de dag is er een afwisseling van wolkenvelden en momenten dat de zon er dor komt. Bij een matige tot vrij krachtige noordwesten wind loopt het kwik op naar zijn 9 tot lokaal 10 graden. In de nacht
naar vrijdag zijn er brede opklaringen, het koelt af naar 1 tot 3 graden met kans op vorst aan de grond. Vrijdag zijn er in de ochtend opklaringen maar raakt het 's middags bewolkt en volgt er vanuit het westen regen. Bij een west tot zuidwesten wind wordt het 9 10 graden.

Op zaterdag begint het lange paasweekend. In de ochtend is het nog bewolkt maar klaart het geleidelijk steeds meer op en komt de zon er door. Het blijft droog en bij een zwakke tot matige naar noord draaiende wind wordt het een graad of 10. Tijdens de paasdagen is er zowel op zondag als maandag flink wat zon met wat stapelwolken. Bij een zwakke tot matige noorden wind wordt het deze dagen 10 tot 11 graden. Tijdens de nachten komt het lokaal tot een graadje vorst.

Na de paasdagen ook perioden met zon maar later in de week ook kans op een bui. De middagtemperaturen lopen op naar 12 tot 14 graden. De stroming blijft tussen west en noord en daar door kan het in de nachten soms flink afkoelen.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Woensdag 01-04-2015 - Lange termijn verwachting

Geleidelijk minder wisselvallig dagtemperaturen oplopend tot rond de 10 graden. In de nachten koelt het af tot dicht bij het vriespunt.

dovrzazoma
20
20
3
2
3
3020405040
9090201010
314-10
99101112
NWZWNNN
44333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg