Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op zaterdag 30-05-2015 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Het is wisselend bewolkt en begin van de middag kan er nog een bui vallen met kans op een klap onweer. In de loop van de middag blijft het overal droog en komt de zon er steeds beter bij. De wind is matig uit het westen maar tijdens buien kunnen windstoten voorkomen. Het wordt het rond de 15 graden.

Vanavond en vannacht wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. Er staat weinig wind en het koelt af tot minimaal een graad of 5.

KOMENDE DAGEN:
Zondag begint de dag met af en toe zon en is het droog. In het westen en noordwesten van het land is het bewolkt en valt vanaf de middag geregeld wat regen. In de loop van de middag bereikt de regen ook het westelijk deel van Gelderland. In het oostelijk deel van de provincie gaat het in de avond regenen. Daar zal het kwik dan ook nog oplopen tot een graad of 20, elders bij de temperatuur steken bij een graad of 18. In de nacht naar maandag trekt de regen naar het oosten weg. Maandag zijn er wolkenvelden maar ook perioden met zon. Het blijft droog en het wordt bij een matige zuidwesten wind 16 tot 17 graden. Dinsdag is er meer wind. Er zijn wolkenvelden maar de zon zal ook geregeld schijnen. Het blijft droog en de temperatuur loopt op tot rond de 19 graden.

Vanaf woensdag gaat de wind langzaam om naar oostelijke richtingen. Er zijn dan zonnige perioden en het blijft droog. Het wordt warmer met temperaturen die oplopen tot rond de 30 graden in het volgend weekend. Wel neemt de kans op een regen- of onweersbui wat toe.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

regio8 

zonneboilercentrum

flynth

 


 

Zaterdag 30-05-2015 - Lange termijn verwachting

Eerst nog wisselvallig, daarna overgang naar droger en zonniger weer met temparturen oplopend tot ruim boven de 25 graden.

zomadiwodo
20
3
37
3
2
3030304060
8030101010
711111312
1917192022
ZZWZWZWNO
43443
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg