Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op vrijdag 12-02-2016 om 00:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vannacht zijn er eerst brede opklaringen, later in de nacht is er wat meer bewolking. Bij weinig wind koelt het af tot rond het vriespunt.

In de ochtend is er veel bewolking maar blijft het zo goed als droog. 's Middags is het droog en breekt de zon soms door. De wind waait zwak uit het zuidoosten en het wordt 6 graden.

KOMENDE DAGEN:
Zaterdag begint met wat zon in de ochtendperiode. 's Middags neemt de bewolking toe er vanuit het zuiden wat regen of natte sneeuw. Het wordt bij een zwakke tot matige zuidoosten wind circa 7 graden. In de nacht naar zondag liggen de minima rond de3 graden. Zondag is het bewolkt en valt er gereld wat regen of natte sneeuw. Het wordt een graad of 6 bij een zwakke tot matige wind.

Maandag verloopt droog met geregeld wat zon vanuit het westen in de loop van de dag. wordt het droog en komt vanuit het westen de zon tevoorschijn. Bij een noorden wind wordt het 6 graden. Dinsdag en woensdag verlopen ook droog met zonnige perioden. De middagtemperatuur komt iets lager uit met 4 tot 5 graden. In de nachten komt het tot lichte vorst.

Vanaf woensdag is er een afwisseling van zon en wolken met later in de week een toenemende kans op een (winterse)bui. Maxima tussen 4 en 6 graden. In de nachten zo nu en dan lichte vorst.

Volgend weerbericht om 6:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenberg

echtenergie

regio8 

zonneboilercentrum

flynth

 


 

Vrijdag 12-02-2016 - Lange termijn verwachting

Wisselvallig met kans op winterse neerslag en na het weekend lichte vorst in de nachten.

zazomadiwo
12
11
3
3
38
2010303020
9090201010
1210-1
76654
ZONNNOZ
44443
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg