Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op zondag 28-12-2014 om 18:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanavond is het eerst helder en koelt het snel af. De minima liggen rond de -3 graden. Later op de avond neemt de bewolking toe en loopt het kwik weer op. Tevens trekken eind van de avond en komende nacht enkele (natte) sneeuwbuien over de provincie. Tegen de ochtend is het weer droog.

Komende dagen:
Maandag zijn er overdag wolkenvelden maar laat de zon zich ook geregeld zien. De maximumtemperatuur ligt tussen +2 en +4 graden. In de nacht naar dinsdag wordt het weer een koude nacht met lichte tot lokaal matige vorst. Overdag is er veel bewolking en komt het kwik rond de 3 graden uit. Verder blijft het droog. Oudejaarsdag verloopt ook droog met vrij veel bewolking. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwesten wind waarbij de temperatuur oploopt naar 3 tot 4 graden. In de nieuwjaarsnacht ligt de minimumtemperatuur rond of net boven het vriespunt. Donderdag, nieuwjaarsdag, komt het kwik overdag net boven het vriespunt uit. ook dan is er redelijk veel bewolking maar blijft het droog.

De dagen daarna wordt het wisselvalliger met soms een regen- of hagelbui. De temperaturen lopen overdag op naar 5 tot 6 graden en in de nacht vriest het soms licht.

Volgend weerbericht om 00:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Zondag 28-12-2014 - Lange termijn verwachting

Koud en overwegend droog weer. Overdag ligt de temperatuur enkele graden boven nul, 's nachts vriest het licht tot matig. Later in de week wordt het minder koud maar wel wisselvalliger.

madiwodovr
37
4
37
37
37
4040302030
7010101010
-4-2-1-3-2
33325
NWZWZWZW
32234
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg