Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op zondag 23-11-2014 om 12:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanmiddag zijn er eerst zonnige perioden. Er is hogere bewolking aanwezig maar later in de middag neemt de bewolking vanuit het westen toe. Bij een zwakke tot matige zuid tot zuidoosten wind loopt de temperatuur op naar ca 13 graden.

Vanavond neemt de bewolking verder toe en tegen middernacht volgt er regen. In de loop van de nacht bereikt de regen ook de Achterhoek. De wind draait dan naar het zuidwesten en trekt aan naar matig. Tegen de ochtend wordt het droog en zijn er opklaringen. Het koelt af naar 6 tot 8 graden.

KOMENDE DAGEN:
Maandag zijn er wolkenvelden maar ook flinke perioden met zon. Het blijft droog en met een middagtemperatuur van 10 11 graden is het nog steeds aan de zachte kant. De westelijke wind is zwak tot hooguit matig. In de nacht naar dinsdag zijn er brede opklaringen. Het koelt flink af en de minimumtemperatuur komt uit op 1 tot 3 graden. Aan de grond komt het op uitgebreide schaal tot lichte vorst. Tevens ontstaat er op uitgebreide schaal mist en lokaal komt dichte mist voor. Dinsdag begint grijs en fris. In de loop van de ochtend lost de mist op maar vooral noordelijk in de provincie kan dit wat langer duren. Waar de mist vrij snel verdwijnt komt de zon er door. Later in de middag is er weer meer bewolking maar tot neerslag komt het niet. Bij een zwakke tot matige oosten wind wordt het circa 8 graden. Woensdag en donderdag is er veel bewolking. Vooral op donderdag kan er een beetje regen vallen. De temperatuur komt uit op 9 tot 11 graden. Vrijdag is er weer wat meer zon. Het blijft droog en het wordt 11 tot 12 graden.

Volgend weerbericht om 18:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Zondag 23-11-2014 - Lange termijn verwachting

Rustig en met wolkenvelden maar ook zon en soms valt er wat regen. De middagtemperatuur ligt meest rond 10 graden, maar dinsdag is het wat kouder.

madiwodovr
3
37
4
11
37
4040201020
1010101010
83667
10891011
WNWOZOZOZO
33233
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg