Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op donderdag 27-11-2014 om 18:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vanavond wordt het droog maar blijft het bewolkt. Komende nacht klaart het geleidelijk op. Het koelt af naar 4 5 graden. Het wordt wat nevelig.

KOMENDE DAGEN:
Vrijdag zijn er naast wolkenvelden ook zonnige perioden. Het blijft droog en het kwik loopt op naar circa 9 graden bij een matige oosten wind.

In het weekend schijnt de zon volop en blijft het droog. Wel kan er in het weekend in de nacht en ochtend sprake zijn van nevel. Het wordt geleidelijk kouder met overdag op zaterdag een graad of 6 en zondag blijft het kwik steken bij maximaal 4 graden. In de nachten koelt het af tot rond of net iets onder het vriespunt. De wind is noordoostelijk en zwak tot matig.

Na het weekend voert een oost tot noordoosten wind droge maar ook koudere lucht aan. Het weerbeeld is overdag meest zonnig en neerslag wordt er niet verwacht. De middagtemperaturen komen uit tussen de 3 en 5 graden. In de nachten komt het tot lichte vorst. Echter of de vorst door zet is nog afwachten vanaf midden volgende week is er meer bewolking en waarschijnlijk daardoor iets minder lage temperaturen. Neerslag wordt er voorlopig niet verwacht.

Volgend weerbericht om 00:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Donderdag 27-11-2014 - Lange termijn verwachting

Rustig weer met geleidelijk steeds meer zon. De temperaturen dalen in de nachten tot onder het vriespunt. Vanaf dinsdag meer bewolking en iets minder lage temperaturen. Het blijft droog.

vrzazomadi
3
3
3
3
37
3040404020
1010101010
310-2-2
96323
OONONONNO
33333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg