Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op woensdag 04-03-2015 om 00:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vannacht zijn er wolkenvelden maar geleidelijk klaart het echter tijdelijk flink op en blijft het droog. Later vannacht neemt de bewolking weer toe en kunnen er enkele lokale buien vallen. Er waait een zwakke tot matige zuidwesten wind en tijdens opklaringen koelt het af naar 0 tot 2 graden.

Overdag zijn er wolkenvelden maar tussendoor schijnt de zon. Later op de dag valt er lokaal een buitje. Het kwik loopt op naar 7 a 8 graden, bij een matige tot vrij krachtige westenwind.

KOMENDE DAGEN:
Donderdag wordt het allemaal wat rustiger. De barometer stijgt en dat heeft een gunstige invloed op het weer. De zon is er bij en het blijft droog. De wind neemt af en het wordt iets warmer 8 9 graden. Vrijdag passeert nog een zwakke storing ten noorden van de provincie met kans op een beetje motregen. Het wordt deze dag circa 10 graden.

Zaterdag is er meer bewolking maar waait er ook een matige tot vrij krachtige zuid tot zuidwesten wind. Ondanks dat er veel bewolking is wordt vrij zachte lucht aangevoerd en loopt het kwik op naar 11 tot 12 graden. Zondag is er meer zon en wordt het een fraaie dag. Het blijft ook deze dag droog en bij een matige zuiden wind wordt het met 13 tot 15 graden lenteachtig.

Na het weekend is het op maandag nog een graad of 13. Vanaf dinsdag wordt de stroming meer noordoostelijk en wordt het wat frisser. Overdag wordt het 10 tot 12 graden en tijdens de nachten als het breed opklaart koelt het af tot dicht bij het vriespunt. De kans op neerslag blijft voorlopig klein.

Volgend weerbericht om 6:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Woensdag 04-03-2015 - Lange termijn verwachting

Eerst wisselvallig met temperaturen rond 8 graden. Vanaf donderdag afnemende neerslagkans en geleidelijk oplopende temperaturen.

dovrzazoma
37
37
37
2
3
4030406050
1020101010
10222
810111313
WZZWZZO
33324
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg