Naar inhoud Naar navigatie

Inloggen

Met een account kunt u waarnemingen invoeren.

Heeft u nog geen account en wilt u zich registreren? Maak hier een account aan »
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag hier een nieuw wachtwoord aan »

Let op: Caps-lock staat aan. Om te voorkomen dat u uw e-mailadres of wachtwoord verkeerd intypt kunt u dit beter uitzetten.

Weerbericht

Opgesteld op zondag 01-02-2015 om 06:00 uur.

WEERSVERWACHTING:
Vandaag is het wisselend bewolkt. Verder breekt de zon af en toe door en valt er een enkele winterse bui. Bij weinig wind wordt het 4 graden.

Vanavond en komende nacht zijn er een paar opklaringen maar blijft een enkele winterse bui mogelijk. Bij weinig wind gaat het licht vriezen.

KOMENDE DAGEN:
Maandag valt er soms een winterse bui, maar is er ook wat ruimte voor de zon. In de nacht en ochtend vriest het een graadje, overdag wordt het 3 tot 4 graden. Dinsdag tot en met vrijdag blijft het overwegend droog. De zon komt geregeld door en de wind wordt vanaf woensdag noordoostelijk. Het wordt in de loop van de week wel een graadje kouder. Overdag komt het kwik met 1 2 graden wat lager uit en in het oosten van de provincie gaat het in de nacht een graad of 5 vriezen. Wel lijkt het er op dat deze koudere periode geen lang leven beschoren is. Het is nog ver weg maar ma het volgend weekend loopt de temperatuur weer op en neemt de kans op een winterse bui ook weer toe.

Volgend weerbericht om 12:00 uur

Gerrit Vossers
Weerstation Lichtenbergzonneboilercentrum


 flynth 


 

Zondag 01-02-2015 - Lange termijn verwachting

Licht winters weer, met overdag temperaturen enkele graden boven nul, 's nachts iets eronder. Later in de periode wat kouder.

madiwodovr
16
37
37
3
3
2020103030
6010101010
-1-1-1-3-3
43111
WZWNNONO
33333
 • Buienradar

  Buienradar
 • Satelliet

  Satelliet beeld
 • Weercijfer

  Weercijfer
 • Zonkracht

  Zonkracht
 • Pollen

  http://data.weeronline.nl/html/images/weernieuws/nl_pollen_vandaag.jpg